Продовжуємо життя двигуна: якісні мастильні матеріали для агротехніки

З перших днів повномасштабної війни росія наносить цілеспрямовані ракетні удари по нафтобазах і переробних заводах та завдає значних збитків паливній промисловості України. Галузь фактично зупинилась: виробничі потужності пошкоджені або знаходяться на території активних обстрілів, порушились усі логістичні процеси, є серйозні проблеми з постачаннями сировини.

Сьогодні від українських фермерів залежить продовольча безпека всього світу. Щоб вони могли продовжувати роботу та дбати про таку цінну зараз агротехніку, спеціалісти платформи ADAM UA щоденно розширюють асортимент мастильних матеріалів. Про це йдеться у повідомленні компанії.

Представлені на сайті оливи та різні добавки надійно захищають обладнання від зносу та пошкоджень. Вони мінімізують вплив високого тиску на великих робочих потужностях і забезпечують надійне змащування навіть в екстремальних умовах. Крім того, в категорії можна знайти оливи, які мають чудову термічну та окисну стабільність. Вони запобігають утворенню відкладень чи осаду та гарантують ефективну роботу і скорочення експлуатаційних витрат.

Альона Возненко, керівниця проєкту ADAM UA

Ми збираємо на платформі ADAM UA тільки надійних і досвідчених постачальників та забезпечуємо покупців якісними й логістично доступними товарами. А це найважливіше в сьогоднішніх реаліях. Наша команда поповнює асортимент продукцією виробників, що гарантують довгий інтервал заміни: це робить процес зручним і економним. До того ж, деякі з представлених мастильних матеріалів створені для змішаних автопарків, адже сумісні і з дизельними, і з бензиновими двигунами та однаково підходять до легкових і вантажних машин. Тож наші клієнти можуть бути впевнені, що на майданчику вони з легкістю підберуть оливи до будь-якої аграрної техніки.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *