Компанія Новий Елеватор представила рішення у переході сушарок з природного газу на альтернативне паливо

На сільськогосподарській виставці AGRO SHOW у польському місті Беднари було представлено обладнання компанії «Новий Елеватор», яке не має аналогів на європейському ринку. 

Про це повідомляє пресслужба компанії «Новий Елеватор», пише Elevatorist.com

Відмічається, що українські виробники представили сучасні енергозберігаючі технології для сушіння зерна, які дозволяють аграріям перейти з природнього газу на деревну тріску. При цьому перехід на екологічне поновлюване паливо в рази знижує собівартість сушіння.

«Виявилося, що українські розробники були єдиними, хто мав ефективні рішення у переході зерносушарства з природного газу на альтернативне паливо. В результаті було укладено попередні договори на 2023 р. з покупцями з Польщі, Румунії, Австрії, Словаччини, країн Балтії та й навіть Гвінеї!»,— відмітили у компанії «Новий Елеватор».

Читайте також: «Кукурудза 2022: Сушити, залишити в полі чи спалити в теплогенераторі?‎»‎ 

Варто зауважити, що виставка AGRO SHOW — найбільша сільськогосподарська виставка в Європі, що проводиться у пленерних умовах. В ній взяли участь понад 800 фірм із усього світу.

Додається, що «НОВИЙ ЕЛЕВАТОР» засновано у 2011 р. Основні види діяльності — розробка та виробництво зерносушильного обладнання, надання послуг сушіння зерна.

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *