BEDNAR збільшив загальне виробництво, але не очікує позитивного економічного результату

Незважаючи на численні перешкоди, BEDNAR FMT вдалося збільшити загальне виробництво порівняно з минулим роком на 20% нормо-годин у 2022 році. Однак у компанії не очікують такого ж сприятливого економічного результату через зростання вартості вхідних матеріалів, енергії, простої та інші фактори.

Про це говорить директор з виробництва BEDNAR FMT Войтех Беднар, йдеться у повідомленні компанії.

«У 2023 році ми маємо зосередитися на побудові та зміцненні внутрішніх виробничих процесів, на вдосконаленні ланцюгів постачань, пошуку внутрішніх резервів, а також на навчанні працівників та їхній персональній відповідальності», — наголошує Войтех Беднар.

Також у компанії повідомляють, що вирішили підвищити енергетичну безпеку виробництва з огляду на поглиблення війни, незахищеність у сфері енергетики та запровадження нормативних вимог. Реалізували проєкт вторинного підключення альтернативного теплоносія, включаючи резервуари для зберігання пропан-бутану відповідно до необхідного законодавства.

«Поліпшення ситуації із закупівельними постачаннями стало запорукою підтримання темпів виробництва. Потрібно було впроваджувати зміни і в цій сфері. Ми поступово переукладаємо контракти з постачальниками з урахуванням нових умов постачання, з метою підвищення точності постачань і якості комплектуючих. Щоб усунути турбулентність змін та покращити вартість закупівлі металургійного матеріалу, ми запустили проєкт централізованої закупівлі та фіксації цін на металургійний матеріал для всіх наших постачальників», — говорить директор з виробництва BEDNAR FMT.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *