BEDNAR збільшує потужності для зберігання запчастин

Центральний склад запчастин BEDNAR FMT знаходиться в Костелці-над-Орлиці (Чехія), неподалік від виробничого заводу компанії. Він складається з критих приміщень, де зберігаються витратні запчастини, а також прилеглих відкритих майданчиків, де зберігаються більші матеріали, наприклад, котки.

У BEDNAR FMT повідомляють, що цього року планується продовжувати збільшувати потужності для зберігання запчастин, оскільки модельний ряд техніки розширюється, та зростає попит на зберігання більшої кількості деталей. У 2021 р. центральний склад налічував понад мільйон різних найменувань.

«Вже запроваджено автоматичне відстеження доставки вантажів, щоб покращує сервіс. Можна легко відстежувати рух запасних частин у режимі реального часу, щоб бачити, коли вони будуть доставлені. Майже 65% замовлень відправляються на другий день після оформлення», — наголошують у компанії.

Додається, що поступово розширюється портфель робочих органів LONG-LIFE. Це деталі з твердосплавними пластинами, які роблять долота, крила, зуби та лапи більш міцними. Деталі LONG-LIFE істотно знижують витрати на запчастини, а також скорочують час, витрачений на їх заміну, завдяки більш тривалому строку експлуатації та довговічності. 

Відвідайте конфігуратор запчастин, де можна знайти повний модельний ряд деталей в розрізі кожної моделі техніки.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *