Автоматизований елеватор — це швидке відновлення роботи після відключень світла — експерт

Одна з найактуальніших переваг автоматизованого елеватора — це швидке відновлення роботи після включення світла. 

Про це в інтерв’ю на Еlevatorist.com розповів начальнико відділу автоматизації та електропостачання KMZ Industries Микола Чешихін.

Якщо після відключення світла елеватор отримав живлення, програма сама перезапуститься, покаже на чому зупинилася робота. Тобто покаже, які були запущені маршрути до відключення, всю температуру зерна, аварії, які могли статися на момент, коли зерносушарку чи транспортне обладнання вимкнули. 

«Компанія KMZ Industries розробила та впроваджує таку програму, де зібраний інструментарій для управління всім елеватором. Програму можна масштабувати, її можна адаптувати під будь-який елеватор. Ми встановлювали дане ПЗ на один з найбільших морських терміналів України в Миколаєві та водночас на невеликі фермерські елеватори. Всі задоволені, і все працює», — зазначив Чешихін.

Система автоматизації KMZ Industries реалізована таким чином, що можна з легкістю управляти всіма маршрутами, тобто рухом зерна, який є та який можна задіяти технологічно. Також можна дивитись всі дані по термометрії по кожному силосу та управляти ними. Тобто або автоматично можна підібрати маршрут для найкращого вивантаження зерна в ту чи іншу ємність, або можна вручну його зібрати, і тоді все буде працювати.

Читайте також: Відремонтувати елеватор після обстрілів на 50-60% вигідніше, аніж будувати новий — думка

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *