Аграріям надають безкоштовний доступ до супутникового сервісу

Компанія Trimble безкоштовно надає українським аграріям річний доступ до високоточного сервісу корекції супутникового сигналу CenterPoint® RTX.

Як говориться у повідомленні компанії, це найточніший корекційний сервіс у портфелі Trimble: його сигнал забезпечує до 2,5 см повторюваної точності від проходу до проходу незалежно від рельєфу поля, операції, типу знаряддя, ширини захвату та швидкості руху техніки.
 
«Автопілотування із сигналом високої точності — перший крок до більш ефективного використання ресурсів. Передусім це виражається в зменшенні перекриття. Наприклад, перекриття завширшки 50 см у гоні довжиною 500 м — це подвійно засіяні, обприскані чи удобрені 250 м2. Зайва витрата матеріалу — лише верхівка айсберга, вплив на культуру не менш важливий. Висока конкуренція, фітотоксичність від гербіциду, пошкодження від добрив — низька врожайність на цій площі гарантована. Точний сигнал дає змогу суттєво скоротити її. Зокрема, якщо перекриття становитиме 2,5 см, у згаданому гоні подвійної обробки зазнає лише 12,5 м2. Підрахувати економічний ефект від високоточного сигналу можна за посиланням», — пояснили в компанії.

CenterPoint® RTX — це не тільки менші перекриття, а й нові можливості. Високоточний сигнал відкриває двері до локально-стрічкового внесення добрив — одного з найбільш ефективних та енергоощадних способів основного удобрення.

«Все це — тільки завдяки сервісу корекції супутникового сигналу, без дороговартісних інвестицій і навіть базової станції. Все, що потрібно для його роботи, — навігаційний контролер NAV-900™ та дисплей, що підтримує Trimble RTX», — додали в компанії.

Уточнюється, що Trimble надає українським аграріям можливість безкоштовно отримати доступ до CenterPoint® RTX на період 12 місяців. Замовити послугу можна за посиланням або в офіційних дилерів Trimble.

Для довідки: сільськогосподарський підрозділ компанії Trimble пропонує агровиробникам комплексні рішення, за допомогою яких вирішуються складні технологічні завдання в усьому ланцюжку виробництва сільськогосподарської продукції. Ці рішення дають змогу аграріям розподіляти обмежені ресурси для виробництва безпечних високоякісних продуктів харчування у прибутковий та екологічно стійкий спосіб.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *