Інноваційні дисплеї від Trimble: сумісність та універсальність

Компанія Trimble представила нові дисплеї GFX-1260™ і GFX-1060™.

Як говориться у повідомленні компанії, ці швидкі, потужні та взаємопов’язані рішення надають аграріям інструменти та можливості, які потрібні для використання наступного покоління технологій точного землеробства в їхній повсякденній роботі.  

«Нові дисплеї GFX-1260 і GFX-1060 прості та зручні у використанні, завдяки інтерфейсу Precision-IQ™ їх можна швидко встановити та перенести з одного транспортного засобу на інший. Така інновація усуває необхідність у додаткових дисплеях на різних транспортних засобах і забезпечує максимальну сумісність та функціональну універсальність відповідно до оперативних або сезонних потреб кожного аграрія», — пояснили в компанії.

Міцна конструкція дисплеїв GFX здатна витримати практично будь-які сільськогосподарські умови: від складних погодних, як-от пил і підвищена вологість, до важких польових умов, що створюють вібрацію.

Зазначається, що дисплеї можна комбінувати і підбирати для відповідності будь-якому робочому процесу, вони добре сумісні з транспортними засобами та різноманітним причіпним обладнанням.
Дисплеї GFX-1260 і GFX-1060 на базі Android™ обробляють дані більш ніж удвічі швидше, якщо порівнювати з дисплеями попередніх поколінь, полегшуючи найскладніші робочі процеси в сільському господарстві, підвищуючи точність і ефективність усіх операцій.

Крім того, аграрії та оператори можуть швидко та легко обмінюватися даними в межах господарства, що полегшує їхнє повсякденне життя і позитивно позначається на підсумкових показниках.

Дисплеї GFX-1260 і GFX-1060 сумісні з навігаційними контролерами NAV-500™ і NAV-900, що підвищує інвестиційну цінність без додаткових робіт.

Для довідки: сільськогосподарський підрозділ компанії Trimble пропонує агровиробникам комплексні рішення, за допомогою яких вирішуються складні технологічні завдання в усьому ланцюжку виробництва сільськогосподарської продукції. Охоплюючи всі сезони, культури, місцевості та розміри господарств, рішення Trimble можуть бути інтегровані з більшістю обладнання незалежно від виробника. Рішення Trimble охоплюють системи навігації та автоводіння, настільне і хмарне управління даними, управління з контролю норми внесення матеріалів, управління водними ресурсами, рішення для збору врожаю і сервіси супутникових корекцій.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *