UTA Group відновлює роботу всупереч втраті зернового термінала в Маріуполі

Компанія UTA Group вперше відвантажила агропродукцію через річковий порт України.

Про це повідомила пресслужба UTA Group.

Відзначається, що з  нового маркетингового сезону компанія UTA Group відновила свою операційну діяльність у південній частині України на Дунаї.

Так, з липня 2022 року компанія орендує склади, обсягом одночасного зберігання зернових культур 5 тис. т, з метою накопичення агропродукції для подальшого експорту. За перший місяць роботи накопичено вже понад 5,5 тис. т пшениці.

Повідомляється, що перші партії пшениці у новому сезоні UTA Group відвантажила на баржі у кількості 3,14 тис. т у рамках співпраці з компанією-партнером Falkon Group SA.

«Для нашої компанії це важлива подія, оскільки ми повертаємося в бізнес після втрати доступу до територій і самого терміналу в Маріуполі. Ми продовжуємо займатися тим, у чому ми сильні — агрологістикою. Надалі плануємо нарощувати обсяги відвантаження та активно розвивати цей логістичний напрямок. Зараз ми на етапі формування та вдосконалення бізнес-процесів, що дозволить нам найближчим часом вийти на проектну потужність із відвантаження до 15 тис. т на місяць», — розповів керівник UTA Group Павло Плотніков.

Нагадаємо, що UTA Group 12 квітня повідомила про припинення своєї діяльності у місті Маріуполь та інших населених пунктах, які наразі непідконтрольні Україні.

 

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *