РОСТОК-ХОЛДИНГ завершив жнива ранніх зернових

Вчора, 23 серпня, «РОСТОК-ХОЛДИНГ» завершив збір врожаю ранніх зернових. Валовий збір озимої пшениці склав 10,15 тис. т, ярого ячменю — 2,37 тис. т.

Про це «РОСТОК-ХОЛДИНГ» повідомив на сторінці в Facebook.

«Цього року жнива проходили в екстремальних умовах. Давалися взнаки несприятливі погодні умови: через рясні опади протягом останніх трьох тижнів доводилося робити тривалі перерви в роботі. Нарешті, були проблеми і з вивозом продукції. Тим не менш, компанія впоралася з цими викликами», — розповів генеральний директор ГК Дмитро Купавцев.

Читайте також: «‎Як відбудовували агросектор після війни Німеччина, Італія та Велика Британія»‎ 

Відмічається, що у серпні «РОСТОК-ХОЛДИНГ» після двомісячної паузи нарешті отримав можливість почати відвантаження зерна залізницею. Тож у компанії мають позитивний прогноз на найближчий час щодо збуту зібраного врожаю.

«Дуже символічно, що закінчення збору врожаю збіглося з Днем Державного Прапора та відбулося напередодні Дня Незалежності України», — додав керівник. 

Нагадаємо, що відвантаження зерна у залізничні вагони на елеваторах компанії «РОСТОК-ХОЛДИНГ», яке зупинилося з початком широкомасштабної війни в Україні, відновилося. 

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *