Нова модель міжрядного культиватора від BEDNAR з’явилась в Україні

Компанія BEDNAR анонсувала випуск нової моделі міжрядного культиватора ROW-MASTER RN_PROFI.

Про це повідомляє пресслужба BEDNAR.

Зазначається, що нова модель відрізняється від попередніх новою основною опорною рамою. Основна рама більш міцна і підготовлена до різних варіантів налаштування обладнання. Кліренс основної рами також був збільшений до 90 см для міжрядного обробітку таких культур, як кукурудза та соняшнику на пізніх стадіях їх розвитку.

Як додає виробник, основна несуча рама агрегата є безшовною по всій ширині робочої ширини для зручності налаштування міжряддя. Окремі робочі стійки можна встановити з міжряддям від 45 см до 80 см. Серія RN_PROFI пропонує три моделі з робочою шириною від 4,8 до 9,6 м.

Серія моделей ROW-MASTER RN_PROFI пропонує систему посекційного управління ROW-UNIT CONTROL. На основі даних навігаційної системи окремі робочі органи поступово піднімаються та опускаються. Застосування системи, за словами виробника, мінімізує непрополені місця та пошкодження врожаю. Висота підйому окремих робочих стійок становить 45 см.

«Моделі ROW-MASTER RN_PROFI включають перевірену конструкцію з використанням паралелограма. Кожна робоча стійка кріпиться до рами за допомогою паралелограма, що забезпечує відмінне копіювання рельєфу і точно підтримує встановлену робочу глибину», — зауважують в компанії.

Додається, що культиватор ROW-MASTER RN_PROFI за бажанням може бути оснащений висівними сошниками для посіву проміжних культур у міжряддях основної культури.

Нагадаємо, чеський виробник представив новий глибокорозпушувач у складеній конфігурації

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

 

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *