НІБУЛОН наростив обсяги експорту до ЄС

Компанія «НІБУЛОН‎»‎ у 2021/22 МР досягла рекордних показників з обсягів заготівлі (5,6 млн т) та оборотності мережі елеваторів (2,77 оберти). 

Про це йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

За словами заступника генерального директора з торгівлі компанії Володимира Славінського, з початком повномасштабної війни компанія зазнала негативного впливу через окупацію територій, де «НІБУЛОН‎» традиційно мав високу ринкову частку та суттєве зниження конкурентоспроможності річкових елеваторів компанії, що спричинено унеможливленням судноплавства внутрішніми водними шляхами.

«‎Компанією вжито ефективних заходів для адаптації торгівельної діяльності до існуючих умов та поступового нарощення ринкової частки до звичних рівнів. Зокрема, цьому сприяло будівництво філії «Бессарабська», яка стала важливим транспортним хабом»‎, — зазначив він.

За його словами, компанія змогла наростити обсяги експорту до країн ЄС, оскільки в поточних умовах цей напрям був найбільш логістично привабливим. Зараз вживаються заходи для повернення на ринки країн Азії, що зробить торговельну діяльність більш гнучкою та прибутковою.

Читайте також: «‎Чому McDonald’s не до душі казахстанська яловичина? Уроки тваринництва від Казахстану»‎ 

Нагадаємо, що Китай затримує експорт українського збіжжя.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *