ФАО закуповує в українських виробників насіння овочів

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголошує тендер на закупівлю адаптованих до місцевих умов сортів насіння 12 овочів у вигляді наборів для підтримки незахищених домогосподарств у сільській місцевості дев’яти областей України.

Про це говориться у повідомленні організації.

«Програма спрямована на підтримку понад 50 тис. домогосподарств у Чернігівській, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Одеській, Сумській та Запорізькій областях. Ця діяльність є частиною програми реагування ФАО на 2023 рік, яка спрямована на підтримку найбільш постраждалих сільських домогосподарств для задоволення потреб їхніх сімей у продуктах харчування та продовольстві», — уточнили у ФАО.

Відповідно до нещодавньої оцінки ФАО щодо впливу війни на сільські домогосподарства в Україні, триваючий конфлікт має серйозний вплив на домогосподарства, які покладаються виключно на доходи від сільського господарства. Встановлено, що близько 25% сільських домогосподарств, залучених до сільськогосподарського виробництва, або припинили, або скоротили своє виробництво.
 
Для цього тендеру зацікавленим постачальникам пропонується надати повні або часткові пропозиції. Кожен набір для виробництва овочів повинен включати: капуста (всього 5 г); редька (всього 20 г); баклажан (всього 1 г); цибуля (всього 4 г); буряк (всього 40 г); помідор (всього 5 г); огірок (всього 5 г); кабачок (всього 2 г); морква (всього 20 г); перець (всього 1 г); петрушка (всього 2 г); солодка кукурудза (всього 15 г).

Перевага надаватиметься пропозиціям, поданим на всю кількість сортів насіння, упакованих у набори, з доставкою до основного терміну 15 лютого. Однак часткові пропозиції (як різновиди, так і кількості), у формі комплекту чи ні, будуть розглянуті.

Щоб взяти участь у тендері, постачальникам пропонується подати заявку через Глобальний ринок ООН www.ungm.org, обравши тендер: Закупівля насіння овочів у комплектах для України.

Кінцева дата та час подання — 23 січня 2023 року о 13:00 (за київським часом).

Постачальники повинні бути зареєстровані (https://www.ungm.org/Vendor/Registration). Детальні інструкції про те, як отримати доступ до тендерної документації ФАО та подати тендерну пропозицію через UNGM, можна завантажити на сторінці управління тендерами UNGM. 18 січня 2023 року об 11:00 ФАО проведе онлайн-конференцію для потенційних постачальників, щоб представити детальну інформацію про вимоги до подання, відповісти на запити та переглянути інструкції щодо реєстрації в системі UNGM. Посилання для участі в заході. Пароль: 06319766.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *