Агро може бути простішим: Feodal представив систему управління даними підприємства на конференції

На конференції Re:farm компанія Feodal прийшла з новою розробкою для аграріїв, яка допоможе спростити та автоматизувати управлінські процеси. 

Про це розповіли представники компанії Feodal Євгенія Швець та Володимр Бабій. 

За словами Євгенії Швець, NDVI не панацея, це тільки один спосіб аналізувати ваші поля. Експертка радить подивитись на свої поля через різні типи даних і врахувати затоплюваність, рельєф поля через радарне знімання земної поверхні, та водний стрес рослин. Це найпростіші кроки для того щоб увійти в аналіз своїх полів.

«Ваше господарство може бути ще не готовим до пенетрометрів та агрохімічного аналізу ґрунту. І це не є конче потрібним, якщо у вас ще не відточена системність аналізу та платформи, де ви можете аналізувати все в комплексі. Почніть з базових речей. Декілька супутникових індексів відкриють вам ширшу картину в одному вікні»‎, — наголосила Євгенія Швець. 

Керівник департаменту інтеграції Володимир Бабій відзначає, що моніторинг техніки,  це не просто відображення місцерозташування техніки. 

«Алгоритми системи автоматично сформують всі роботи в полях і дадуть чітке розуміння про кількість зроблених гектарів, години роботи в полі та час простою в рамках виконання операцій. Встановлені витратоміри — система автоматично рахує використане пальне на роботу, яке відразу можна порівняти з плановою нормою‎», — зауважив він. 

Керівник департаменту інтеграції додав, що більше не потрібно робити «багато техкарт» достатньо на одну культуру створити загальну карту та спланувати операції, техніку та ТМЦ. 

«‎Плануйте Технологічні карти поля в розрізі культур та технологій вирощування. Більше не потрібно робити «багато техкарт» Достатньо на одну культуру створити загальну карту та спланувати операції, техніку та ТМЦ. Ми «вміємо» та «навчимо» планувати всі витрати на культуру»‎ — акцентував Володимир Бабій.

«Не потрібно системі казати яка техніка і куди поїде — вона і так це бачить. Не ви маєте говорити це системі, а система вам. Збирайте дані по факту‎»‎, — зауважила Євгенія. 

Більше про Feodal.FMS за посиланням 

Нагадаємо, що Feodal запустив власну FMS-систему.

 

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *