Аграріям стануть доступні 5 нових технологічних ЗЗР

Український бренд «Агрохімічні технології‎»‎ (АХТ) презентував 5 нових препаратів: 2 інсектициди та 3 гербіциди. Це монопрепарати з покращеними формуляціями, оптимізованими концентраціями діючих речовин та посиленими ад’ювантами. 

Про це повідомила пресслужба АХТ.

«‎Протягом попередніх двох сезонів бренд «Агрохімічні технології‎» випустив 18 нових продуктів. Серед них 8  препаратів з поєднанням діючих речовин, які не мають аналогів в Україні, та 7 топ-препаратів для вирішення складних і нестандартних проблем. Але великою категорією залишаються базові препарати. Тому ми продовжуємо розвивати цей напрямок»‎, — ззначила керівниця відділу маркетингу АХТ Євгенія Вітер.

Так, серед новинок бренду АХТ в сезоні 2023:

  • Лаготрин (лямбда-цигалотрин, 250 г/л). Піретроїд в мікрокапсулах, незалежний від погодних умов

Контактно-кишковий інсектицид із репелентними властивостями для боротьби зі шкідниками у складних погодних умовах. Має підвищену стійкість до високих температур, УФ-випромінювання, впливу рН за рахунок препаративної форми мікрокапсульованої суспензії.

«Понаднормово високі температури при внесенні інсектицидів вже декілька років поспіль створюють проблеми аграріям Півдню і Сходу. Високий тиск шкідників за високих температур вимагав синтетичного піретроїда, захищеного від впливу УФ-променів і високих температур. Так з’явилась ідея захищеного піретроїда, яким у портфоліо АХТ став Лаготрин – мікрокапсульований лямбда-цигалотрин‎»‎, — коментує керівник агрономічної служби і технічного маркетингу АХТ Сергій Богомаз.

  • Асистент Максі (ацетаміприд, 400 г/л). Популярний інсектицид у новій зручній препаративній формі

Системний інсектицид для захисту культур в період цвітіння проти широко спектру шкідників. Безпечний для бджіл, джмелів та корисної ентомофауни у рекомендованих нормах.

«Рідка препаративна форма — це вже обов’язкова вимога до препаратів, які масово вносять дронами. І ми її виконуємо. До того ж від зміни препаративної форми отримуємо додаткові переваги – концентрат суспензії має покращені властивості покриття, утримання і проникнення‎»‎, — пояснює продакт-менеджер АХТ Тетяна Мунтян. 

  •  Етасил (етаметсульфурон-метил, 750 г/кг)

Післясходовий гербіцид для захисту посівів ріпаку та соняшнику

Гербіцид системної дії для контролю однорічних дводольних бур’янів (в тому числі більшість хрестоцвітних) у посівах ріпаку та соняшнику. Відмінний партнер в бакових сумішах: закриває широкий спектр бур’янів на ріпаку у парі з Діларом та повний спектр бур’янів на сульфо-стійкому соняшнику у парі з Гренадером. 

«‎Етаметсульфурон-метил — «‎нова стара»‎ діюча речовина. Вона повертається в поля, оскільки розв’язує питання, які інші базові гербіциди не можуть вирішити. Друге питання — це температури. На ріпаку восени гормональні препарати часто не допрацьовують через перепади температур, і навесні часто не вистачає оптимальних температур для більшості гербіцидів. В таких випадках дуже доцільно додавати Етасил — він ефективний від +5 °С»‎, — пояснює Сергій Богомаз. 

  • Толазин Ультра (S-метолахлор, 468 г/л + тербутилазин, 281 г/л). Улюблений гербіцид в оптимізованій концентрації

Комбінований ґрунтовий та післясходовий гербіцид системної дії проти основних однорічних злакових та дводольних бур’янів.

«‎За останній час сильно здорожчала логістика. Тому ми намагаємось замінювати препарати на більш концентровані. У Толазин Ультра ми повністю замінили склад ад’ювантів, додали більш потужні»‎, — розповів керівник агрономічної служби і технічного маркетингу АХТ Сергій Богомаз.

  • Геліос Максі (амонійна сіль гліфосату, 757 г/кг). Новий гербіцид в лінійці гліфосатів АХТ

Системний гербіцид суцільної дії проти однорічних та багаторічних дводольних і злакових бур’янів.

Детальніше про нові препарати від команди бренду АХТ дивіться у записі вебінару.

 

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

  

Источник: www.latifundist.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *