Італійський концерн надасть грант на відновлення української сироварні

Концерн Nazionale del Parmigiano Reggiano висловив бажання підтримати фінансово відновлення української сирної галузі. Власники концерну та команда переймаються долею господарств, що постраждали від російської агресії, тому провели окремі активності, щоб зібрати кошти на відновлення одного з них. У результаті їм вдалося зібрати 3500 € на підтримку українських виробників.

Про це повідомили в спільноті поціновувачів сиру ProCheese від Ardis Group.

Відзначається, що команда ProCheese взяла на себе відповідальність знайти сироварню, яка потребує допомоги, та передати їй фінансову підтримку від італійських партнерів. Щоб незалежно та об’єктивно обрати одне сирне господарство з багатьох постраждалих, команда ProCheese оцінюватиме обсяги виробництва та кількість співробітників, обсяг завданих збитків і найголовніше — наявність чіткого та прозорого плану використання коштів.

«Ми розуміємо, що російська агресія негативно вплинула і на галузь сирного виробництва в Україні. І також розуміємо, що є бізнеси, які вимушені були переміщатися із зони активних бойових дій, або ж які втратили приміщення чи поголів’я внаслідок атак. Саме на допомозі таким бізнесам ми можемо зосередитися», —  поділилась сирна експертка Оксана Чернова.

Кандидатам на отримання гранту необхідно надати повну інформацію, заповнивши заявку на отримання фінансової допомоги до 15.06.2023 р.

ProCheese і концерн Nazionale del Parmigiano Reggiano вірять, що міцна спільнота та готовість допомагати один одному в складні часи — прямий шлях до процвітання в майбутньому. 

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *