Аграрії Рівненщини отримають ще 17 млн грн бюджетної субсидії

Суб’єктам господарювання Рівненщини розпочали виплату коштів за жовтень поточного року за Програмою підтримки виробників сільськогосподарської продукції за двома напрямами.

Про це говориться у повідомленні Департаменту агропромислового розвитку Рівненської ОВА.

Так, виплати проводяться для аграріїв, які обробляють 1-120 га угідь сільськогосподарського призначення (виплата 3 100 грн на 1 га) та для тих, хто утримує від 3 до 100 корів (виплата 5 300 грн на корову). 

«За жовтень дану виплату отримають на Рівненщині 785 суб’єкти господарювання в сумі 16,9 млн грн», — говориться у повідомленні.

Бюджетну субсидію на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 га) для провадження сільськогосподарської діяльності отримають 443 суб’єкти господарювання на суму 10 млн грн.

Спеціальну бюджетну дотацію за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності буде надано 342 суб’єктам господарювання області на суму 6,9 млн грн.

«Всього за вересень-жовтень 2022 року буде здійснено виплату коштів 1266 агровиробникам сільськогосподарської продукції на суму 47,7 млн грн», — уточнили у відомстві.

Суб’єктам господарювання, які подали заявки у листопаді поточного року в межах даної програми, кошти надійдуть після перевірки заявок та підписання договорів.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *