Вирощування картоплі на аеропоніці збільшить прибуток на 20%

Вирощування картоплі в Індії ведеться у величезних масштабах, але посіви часто гинуть через посуху. Щоб допомогти у боротьбі з цими проблемами, експерти зосередилися на новому методі виробництва картоплі. Тепер фермери зможуть вирощувати картоплю «в повітрі». Крім того, це займе менше часу та збільшить їхній прибуток на 20%.

Про це повідомляє krishijagran.

Ці сучасні методи використовують для поліпшення методу виробництва. Завдяки ним сільське господарство більше не залежить від ґрунту, і виробництво тепер також можливе як у повітрі, так і у воді. Найкращою ілюстрацією цього є гідропонне землеробство, за якого фрукти, квіти та овочі вирощуються у воді без ґрунту.

В Індії Карнальський інститут технології картоплі та Департамент садівництва широко просувають цю техніку. За даного методу рослини картоплі готуються в розпліднику і пересаджуються в аеропонну установку. Вона створюється з верхнього шару ґрунту, де картопля вирощується за допомогою води та поживних речовин. Пересадивши в аеропонну установку рослини віком від 10 до 15 днів, можна отримати більше картоплі за менший час.

Источник: www.agroportal.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *